Abadikan Setiap Detik Untuk Dikongsi Bersama Yang Tersayang

By: Mohamad Saifullah Omar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Friday, 1-Jan-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark

Saya telah berpindah ke

http://saifulphotography.blogspot.com/


Sunday, 3-May-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Farah & Shaidi, Alor Gajah, Melaka

Kali ni aku ke Melaka Bandaraya Bersejarah...x sempat pun nak round2 Bandar Melaka...huhuhuhuhu...pasangan yg aku cover kali ni Farah & Shaidi (kalau salah ejaan nama ni tolong maafkan ye)...yg aku syok cover wedding kat Melaka ni sbb diorang ader berarak malam...biasa nyer masa berarak tu ader la bunga api sepanjang jalan pengantin berarak tu...tp kali ni xde...dgr2 nyer tokey bunga api tu sakit perut...sbb tu masa berarak malam ni xde bunga api...hehehehehehe... ...cukup meriah majlis nyer...dgn sanak sedara jiran tetangga yg dekat2 & jauh2 dtg...Farah mmg cukup sporting...termasuk la ayah dier...Shaidi ni mcm malu2 je depan camera...keras sikit la bila suruh posing2 ni...muahahahahahaha....album dah nak siap...nnt siap sy tipon yer...sementara tu enjoice all d'picture...adios...




















Friday, 1-May-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Khairi & Muhaneeza, Tmn Melewar

Minggu ni agak sibuk sikit ngan wedding yg nak kena cover...ader jugak client yg dah tandatangan surat perjanjian tp terpaksa tunda ke tarikh yg lain atas sebab2 yg x dapat nak dielakan...xpe...kiter pun manusia biasa...kiter sekadar merancang tp Yang Maha Esa menentukan segala-gala...kali ni pasangan Khairi & Muhaneeza...dpt job ni pun sbb makcik aku yg bgtau...so enjoice d'picture...adios...















Sunday, 26-Apr-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jamal & Soffiah, Kajang

Satu lagi job dr KNI Bridal...kali ni di Kajang...dekat je ngan rumah aku...syok lak dpt keje dekat2 ni...hehehehe...kali ni pasangan Jamal & Soffiah...diorang nikah hari Jumaat so yg tu terpaksa la aku mintak Khai yg coverkan...cuti dah lulus tp rasa cam malas nak g...so cancelkan je cuti...muahahahahahha....starting bulan 6 ni aku dah wat harga baru utk pakej2 aku...leh la klik kat tag sebelah yg tulis Pakej tu...mungkin ader up sikit dr harga yg dulu...so enjoice d'picture...


















Sunday, 5-Apr-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Andrew & Lia, Meru, Klang

Job kali ni aku terima dr KNI Bridal...berkenalan melalui internet...diorang ni mempunyai pakej lengkap untuk mereka2 yg bakal nak mendirikan rumah tangga...mmg complete...dr andaman sampai la ke catering...semua di bawah satu bumbung...x yah pening2 kepala nak pikir lg...sempat jugak aku menjenguk rumah diorang ni yg diubahsuai jd kedai...pergghhhh...penuh ruang tamu ngan pelamin2 yg bermacam-macam konsep...so kepada mereka2 yg nak kawin tu leh la klik kat sini...harga pun berpatutan...ok berbalik kepada pengantin kiter...Andrew ni dr Sabah...tp bertemu jodoh dgn Lia yg dr Meru...jauh tu...mcm maner la kalau nak balik raya nnt ye...jgn gaduh2 ye...hehehehehe...semoga berkekalan hingga ke akhir hayat...so enjoice all d'picture...adios...
p/s : Sham first time guna nikon d80 yg baru diangkat Sabtu malam...heheheheh












[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net